Je kunt bij mij terecht voor elk project, groot én klein.

Karakter is een interieur ontwerpbureau. De interieurs die ik creëer bieden een totaalbeleving met een verhaal. Materiaal, vorm en kleur ondersteunen deze beleving. Uitgangspunt hierbij is altijd het Karakter van de opdrachtgever en/of doelgroep.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door een ingetogen en tijdloze basis. Waarbij ik werk met pure en kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook ontwerp ik eigen dessins, meubilair en verlichting, wat een interieur écht uniek maakt.

Ik heb ruim 20 jaar ontwerpervaring, mijn expertise ligt vooral in de kantoor- en hospitalitybranche. Je kunt bij mij terecht voor elk project, groot of klein. Indien gewenst begeleid ik ook de uitvoer van het project voor u, ik werk hierbij samen met bevlogen specialisten. Je kunt bij mij terecht voor elk project, groot en klein.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan bereiken? Bel of mail me dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

 

Karakter

Mijn werkwijze.

Een interieurontwerp van Karakter is niet alleen mooi, maar zorgt er vooral ook voor dat de gewenste functies van de ruimtes optimaal benut worden. Daarbij houd ik rekening met duurzaamheid, routing en regelgeving. Je kunt bij mij terecht voor elk project, groot of klein. Ook met beperkt budget weet ik raad.

Wat kun je van mij verwachten?

  1. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.
  2. Gesprek
  3. Offerte
  4. Bepalen functies van de ruimte d.m.v. een vlekkenplan
  5. Presentatie Interieurontwerp met:
   • Plattegrond met indeling en aanzichten
   • Foto’s toegepaste meubilair
   • Materialen overzicht
  6. Aanpassingen op ontwerp
  7. Definitief ontwerp
  8. Eventueel begeleiding project
Contact
Kookstudio IJsselstein - Interieurontwerp
Kantoor interieur - Karakter interieurontwerp

Ik stel mij graag voor.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. Of vul het formulier in voor een vrijblijvend gesprek, zodat we samen jouw interieurwensen kunnen bespreken en verwezenlijken.

Contact

+31 (0)6 270 98 505

info@karakterontwerp.nl

Utrechtseweg 83 3402 PN IJsselstein