Karakter interieurontwerp

De Haar

EVA architecten heeft een multi-fuctioneel gebouw ontworpen voor de voetbalclub en schietvereniging. Ook de oudere inwoners van Randwijk komen hier regelmatig bijeen voor o.a. bingoavonden en koffieochtenden. Aan Karakter de vraag om een interieurontwerp te maken

Over het project

EVA architecten heeft een multi-fuctioneel gebouw ontworpen voor de voetbalclub en schietvereniging. Ook de oudere inwoners van Randwijk komen hier regelmatig bijeen voor o.a. bingoavonden en koffieochtenden. Aan Karakter de vraag om een interieurontwerp te maken, waarbij de sterk uiteenlopende doelgroepen zich thuis voelen.

De Haar vindt haar oorsprong in een Moluks kamp. Deze historie vind je terug bij de entree, waar op het glas de geschiedenis te vinden is.

Het gebouw heeft, naast een aantal kleine vergaderruimtes, een grote en kleine zaal gekregen. De grote zaal heeft, mede door de grote bar met staal en hout, een stoere, industriƫle look gekregen. De kleine zaal heeft een retro touch gekregen door het gebruik van koper, marmer en rondere accenten.

Door gebruik te maken van losse elementen met hetzelfde materiaal- en kleurgebruik kan dit meubilair wel uitgewisseld worden.

Om de hoogte van de ruimte te verkleinen en zo een sfeervol clubhuis te krijgen zijn grote letterbakken gemaakt met daarin attributen van de verschillende doelgroepen.