Karakter interieurontwerp

PowerKraut I

De klant Powerkraut wil voor de jonge werknemers een hippe, industriële sfeer creëren. Het gaat om twee etages met grote open ruimtes. De klant is geneigd is om alle werknemers op één etage te laten werken. De overige activiteiten zoals vergaderen en lunchen vinden dan boven plaats.

Over het project

De klant Powerkraut wil voor de jonge werknemers een hippe, industriële sfeer creëren.

Het gaat om twee etages met grote open ruimtes. De klant is geneigd is om alle werknemers op één etage te laten werken. De overige activiteiten zoals vergaderen en lunchen vinden dan boven plaats.

Het bedrijf groeit zeer snel. Karakter heeft daarom besloten om de werkplekken toch alvast over de twee etages te verdelen. Afgewisseld met andere functies in de ruimte. Hierdoor worden beide etages goed benut, is de ruimte beter verdeeld en het geluidsoverlast minder. Bovendien zorgen de andere elementen, naast de grote werktafels, voor een afwisselende en speelsere inrichting van beide grote open ruimtes.

Op deze manier is er ruimte genoeg om te groeien zonder op korte termijn de verschillende afdelingen opnieuw in te delen.

Aan de achterkant is een grote open vide. Hier is een multifunctionele plek gemaakt met verschillende elementen (hoog/laag) waar je in een kleine of grote groep bij elkaar kunt komen.

De workbenches zijn op maat gemaakt. De verlichting is met de hand gebreid en speciaal voor dit project ontworpen. De poefen zijn verrijdbaar en zo gemakkelijk multi-functioneel inzetbaar.